Доставка, плащане и рекламации

 1. Поръчките изпращаме с наложен платеж с куриер Еконт Експрес или Спиди.
 2. Направената от вас поръчка се приема от оператора веднага.
 3. Заявки направени след 14:00 часа се обработват на следващия работен ден.
 4. Оператора се свързва с вас в посоченото от вас време, ако сте го поискали. Можете да позвъните и вие или да ни пишете. Ако е необходимо се правят уточнения за поръчаните стоки. Уточнява се адреса за доставка и данните за фактура ако е необходимо.
 5. Стоката се изпраща с куриер същия ден или най-късно на следващия работен ред, без събота и неделя.
 1. Доставката за поръчки над 140 лв. е безплатна, ако е избран доставчик Еконт или Спиди.
 2. Цената на доставката не е включена в цената на продуктите.
 3. Плащането се извършва ПРИ ДОСТАВКАТА на стоката в брой на куриера.
 4. Можете да платите с банков превод или с дебитна/кредитна карта предварително. В този случай не дължите такса наложен платеж на куриера.
 5. Доставката до офис на куриер е с по-ниска цена от доставка на адрес.
 6. Плащането при наложен платеж е с Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод. В този случай не издаваме касова бележка. Законово основание за това е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата, не се издавате Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са е Еконт, Спиди, Български пощи и др.
 1. Връщане на поръчки не се приема в следните случаи:
  1. Продукти, които са били използвани преди искането да се върнат.
  2. Продукти в лошо състояние и/или нетърговски вид.
  3. Продукти, които не са доставени или продадени PXDSInternational.com
  4. Продукти, които са доставени повече от 14 (четиринадесет) работни дни преди датата на искането да бъдат върнати.
 2. В случаите на искане за връщане на поръчка поради грешка в поръчката от страна на Клиента или по причини за които PXDSInternational.com< не е отговорен, стойността на поръчката ще се дисконтира с 20% за ревизия и проверка, подмяна на опаковка, сортировка и други разходи.
 3. Рекламации относно количествата се приемат единствено в момента на предаване на поръчката от куриера или пощенската станция , а при дистанционна продажба до 24 часа от получаване на стоката.
 4. В случаите, когато Клиента иска връщане на поръчката, заявявайки, че същата има дефект или при рекламация по време на гаранциония срок е необходимо PXDSInternational.com< да потвърди дефекта след оглед и техническа проверка, транспортните разходи в този слъчай са за сметка на PXDSInternational.com< до размера платен при доставката.
 5. Рекламации по време на гаранционен срок се приемат само при изрядно попълнена гаранционна карта (модел, дата на продажба, касов бон, име на фирмата продавач.).
 6. Гаранцията не включва повреди получени в резултата на неправилна употреба, складиране,поддръжка или случайни счупвания след продажбата, както и механични повреди.
 7. При потвърдени дефекти PXDSInternational.com ще подмени целия продукт или ще възстанови на Клиента цялата сума платена за продукта обект на рекламация в 14 дневен срок след извършването на продажбата.

 

За да упражнте правото си на връщане на стока, моля попълнете и ни изпратете на имеил office@pxdsinternational.com следното:

Заявление за отказ от поръчана стока и желание за възстановяване на сумата

Номер на поръчка (от потвърдителния имейл): ……………………………………………………………
Наименование на стоката, която връщате: …………………………………………………….
Номер на товарителница (даден ви от куриера): …………………………………………….
Вашите три имена: …………………………………………………………………………………………
Телефон за връзка: …………………………………………………………………………………………
Пощенски код и населено място: …………………………………………………………………….
Адрес (улица, номер): ………………………………………………………………………………………
IBAN (Банковата сметка трябва да е на ВАШЕ ИМЕ): ………………………………………..

Съгласно разпоредбите на ЗЗП, ние възстановяваме на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.