За нас

Staia-PXDS-international-5ПХДС Интерннационал ООД ( PXDS International Ltd. ) е Международна компания, която е първоприемник на  ПХД Систем ДОО ( PXD System Ltd. ). Компания ПХД Систем ДОО е съчетала в едно древното знание и философия със съвременни технологии! ПХД Систем е компания от 13 години, основана през 2003 г с центрове в Македония, Сърбия, Австралия, Бенелюкс, Кипър, Гърция, Нова Зеландия и България. В центъра на нейната работа и маркетинг е Стандартизирана Кристалотерапия. Компания PXD System Ltd произвежда и разпространява по-цял свят уреди за Превенция и Защита на здравето.
Всеки открит световен пазар, започва своята история на успеха с Енергийно легло в Квантова стая и Eлектромагнитна защита.
PXD System Ltd. – Вашата любима запазена марка за Качество и Успех!
Нано Технология от Метални Кристали Обслужва Вашето Здраве! Енергията е Основа на Живот!

Продуктите са:

  • Eнергийни и балансиращи източници
  • Електро магнитни защитници
  • Натурални формули за здравето

Всеки открит световен пазар, започва своята история на успеха с Енергийно легло и Eлектромагнитна защита.

Какво представлява Наночип технологията?

Наночип технологията, т.е Биотерапевтичната плоча от предната страна има тибетски лабиринт, който представлява смес / сплав от метали, Mg магнезий, Sn калай, Cu мед, Zn цинк, Ag сребро…и други.Всеки метал по-отделно има свои собствени свойства, предимства и недостатъци, а когато ги смесим се получава смес, която има по-добри свойства от всеки метал по-отделно. Металите се разтапят и се смесват в течно състояние, а след това се нанасят по пътеката / схемата/ на лабиринта, където сместа се втвърдява, т.е. кристализира.

Процесът на кристализация на сместа / сплавта е особено важен, тъй като в кристално състояние тя има най-добри физични и химични свойства. В науката това е добре известно. Кристалите имат по-добри свойства от всеки друг елемент, който няма добре подредена кристална решетка. Добре подредена кристална решетка означава, че молекулите са правилно разположени в елемента.

За всеки отделен елемент не можем да говорим, освен да кажем, че Магнезият е важен за тялото и неговите съединения са важни за здравето, калая е важен, защото с него се подобрява устойчивостта на корозия, Медта е отличен проводник на електрическа и топлинна енергия. Цинкът е съществен елемент, необходим за поддържане на целия живот на Земята. Изчислено е, че 3000 от стотици хиляди протеини в човешкото тяло съдържат цинкова простетична група. Среброто също е благороден метал, който има отлични електропроводими свойства и се използва и за здравето в определена форма.

Всички смесени заедно изграждат сплав, която в такова съотношение, нанесена под формата на тибетски лабиринт и активирана с магнитно покритие отдолу има свойството да излъчва енергия, която прави енергиен баланс в тялото.

От друга страна различните видове кристали, като малахит, аметист, амазонит…и др. , от които най-известен е диаманта се използват от хиляди години в лечението на много заболявания, а тази част е особено известна на изток и се нарича кристало – терапия.

Най – революционното нещо в нано-чип технологията е, че така направената смес / сплав от метали в Тибетският лабиринт има същите свойства на излъчване на енергия, вместо да се използва който и да е друг известен кристал и действието и е уникално върху цялото тяло и върху всички енергийни центрове. Това така наречено лечебно свойство на тази конструкция е установено в BION – Институт за БИОЕЛЕКТРОМАГНЕТИЗЪМ И НОВА БИОЛОГИЯ. Така, че сместа / сплавта от метални кристали има свойството да отстранява определени проблеми в тялото, както и всеки отделен кристал.