Квантова стая

Добре дошли в “КВАНТОВА СТАЯ” в Пловдив.

Staia-PXDS-international-5Елате и се насладете на живота, като съживите Вашите енергия и здраве, чрез резонанс между квантовата ни ДНК-Енергия и Квантовия фактор на голямата промяна.

Квантовата реалност е безграничен потенциал. Физическият свят е единен океан от енергия, който възниква и след милисекунди изчезва, пулсирайки отново и отново. Няма нищо твърдо. Такъв е светът на квантовата физика. Всичко в нашата Вселена се състои от енергия. Ние сме потопени в квантово море от енергия. С други думи, енергията е основата на всичко съществуващо, включително и човека.

С цел да подражава на естественият океан от енергия в Квантовата стая са разположени енергийни и балансиращи източници и електомагнитни защитници, които подобряват Вашето здраве.

С тях ще постигнете енергиен баланс в организма, ще имате усещането за благополучие, жизненост и желание да изпълявате ежедневните си задължения и ще намерите начин да се изправите срещу ежедневния стрес. Под всяко легло има 4 броя ПХД Биотерапевтични плочи, които действат противовъзпалително, използвайки поляризирано магнитно поле, излъчващо положителна енергия върху тъканните клетки, които са деполяризирани заради настинка, удар, болка, смачкване, хирургична интервенция, стресова ситуация. Те помагат за лечението на засегнатия орган, мускул, става нерв. Може да се използват заедно с лекарства и медицинско лечение. При някои болки резултатът е почти мигновен. Възстановяването се осъществява от три до четиринадесет дни. ПХД Биотерапевтичните плочи излъчват енергия в пространството, а когато се прилагат директно върху тялото, излъчват енергия към организма. Чрез излъчване на енергия към организма те помагат за достигане на пълен енергиен баланс. Те са най- полезното устройство за възстановяване, което не губи характеристиките си, действа неограничено. Не работят на ток и не се включват в никакъв източник на енергия.

Другият уред, който внася здраве и хармония в Квантовата стая е ПХД Биопирамида!
Електромагнитното излъчване е навсякъде около нас !!! Не можем да го видим, но има вредно въздействие върху нашият организам. През последните 100 години влиянието на електромагнитно излъчване се е увеличило с 80%. Хората осъзнават този факт, след като са почувствали отрицателните влияния върху тялото си, или когато са видели фаталните последици от загубата на близък член на семейството или приятел.

ПХД Биопирамидата неутрализира негативните влияния върху Вас, както на психическо, така и на физическо ниво. Тя излъчва положителна енергия, която излиза от връха и и зарежда Квантовата стая.
Целта на престоя в Квантовата стая е с приемането на излъчената енергия от уредите да се възстановите, тонизиране и да подобрите здравословното си състояние.

Квантовата терапия е неинвазивна, напълно пасивна и релаксираща форма на алтернативно лечение . Тази терапия е съчетание от Източно знание и мъдрост и западна технология. Лечението защитава и поддържа енергията ни, връща обратно енергията в тялото ни, облекчава болките ни и то по безопасен и естествен начин без да навреди на тялото ни.
Редовната терапия с Нано технологията от метали и кристали увеличава общата енергия на телесното биополе, увеличава енергията на следните системи от органи и самите органи: Имунна система, Кръвоносна система, Дихателна система, Областа на мозъчната кора, Епифиза и хипофиза, Черен дроб, ендокринна система, мускули и бъбреци.

Квантовата терапия е подходяща за всички видове проблеми свързани с главоболия, мигрени, бронхити, хрема, лумбаго, като цяло във всички органи и ситеми, където е налице енергиен дисбаланс, шията, ръцете, краката, гърба, алергии, кожни оплаквания и симптоми на леки и средни психични заболявания, включително стрес, безсъние, по-лесна уморяемост и тревожност.
За оптимални резултати се препоръчват минимум от 3 до 11 процедури. Няма ограничения в посещенията на Квантовата стая.. И ежедневното й ползване няма да навреди на здравословното състояние.

Квантовата терапия или т.н. стандартизирана кристало-терапия на основата на метални кристали е прост лек на сериозни заболявания. Тя е полезно устройство, което е безопасно и е подходящо за всички възрасти от бебета до възрастни, но имайте в предвид, че това не е метод за лечение, а допълнение, подпомагащо терапията и укрепваща профилактика за всеки организъм.
Отпуснете се и се насладете на този по-здравословен и напълно натурален начин на живот.

За нас, екипът на “ПХДС Интернационал“ ООД, ще бъде удоволствие да Ви посрещнем в най- енергийното място в Пловдив.