ПХД АКУПУНКТУРНА ОБИЦА

90,00 лв.

Да не сте тревожни и ВИНАГИ с усмивка на лицето!

PXD Акупунктурна обица се слага на ухото с клипс. С това се стабилизира и засилва енергийното поле, което има влиянието на магнитна сила.
От магнита залепен на гърба на обицата с нанокристали, се стимулира работата на всички 120 акупунктурни точки на ухото като непрекъснато се поддържа енергийния поток и води до пълен баланс на организма.

Налично

Описание

PXD ЕНЕРГИЯ С АКУПУНКТУРНИ ОБИЦИ

Да не сте тревожни и ВИНАГИ с усмивка на лицето!

PXD Акупунктурна обица се слага на ухото с клипс. С това се стабилизира и засилва енергийното поле, което има влиянието на магнитна сила.
От магнита залепен на гърба на обицата с нанокристали, се стимулира работата на всички 120 акупунктурни точки на ухото като непрекъснато се поддържа енергийния поток и води до пълен баланс на организма. Резултатът от подобно действие е всички меридиани и всички органи да са балансирани, като психични разстройства и хронични заболявания да се оздравят, и от постоянното носене на обицата се дава възможност за предотвратяването на нови заболявания или рецидивите на стари заболявания да се намаляват до минимум.

Начин на ползване: За деца на възраст над 3 години и за всяка друга възраст. След като се събудим, се слага обицата на ухото и я държим 3 часа, след което се поставя върху другото ухо. Промяна от ухо на ухо може да се направи 5-6 пъти на ден.

Няма противопоказания

Дата на изтичане: Докато магнита отзад е в нормално състояние. (най-малко три години)

Технически подробности: Обицата от метал с кристален лабиринт ф = 22мм, състои се от метални кристали като Zn, Cu, Mg, Sn, и други минерали.
Магнитните сили са на височина 0.5 mm, магнитно притегляне 29gr / cm2.

Опитът на множество потребители показват, че също така помага при следните заболявания: Ревматизъм, Ишиас, Лумбаго, Астма, Главоболие, Синузит, Студенина, Импотентност, Укрепва волята, Концентрацията Жизнеността, Намалява желанието за пушене, Доброто настроение и имунитета, Алкохол и наркотици

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.