ПХД ДВУСТРАНЕН МЕДАЛЬОН – АНТИКАНЦЕР

240,00 лв.

Той е личен уред, който защитава от всички електромагнитни излъчвания:

• подземни води
• нарушени земни магнитни полета
• Глобални мрежи – Хартман и Кюри
• Електромагнитни излъчвания, които идват от: електропроводи, подстанции, травопостове, антени, електрически уреди и др.

Налично

Описание

ПХД АНТИКАНЦЕР е двустранен личен защитник, който има 3 основни функции.

Също така, той увеличава био-енергийният баланс в организма. В допълнение към тези две функции, опитът на хиляди потребители е показал, че ПХД Антикарцер личен защитник действа позитивно на:

ДНК на всички клетки в организма, метаболизма, кръв, хемоглобин, тромбоцити, костен мозък, костите, ставите, хрущялите, мускулите и сухожилията, хипофизата, щитовидната жлеза, тимуса и надбъбречните жлези, яйцеклетки (женски и мъжки).

Опитът също показва, че ПХД Aнтиканцер намалява всяка поява на болестта в: дихателната система, стомашно-чревния тракт, черния дроб, панкреаса, далака, бъбреците, кръвоносните съдове и лимфните възли, левкемии, доброкачествени и злокачествени тумори.

Подпомага класическото лечение на рак с облъчвания или химиотерапия. Сам не лекува съществуващите тумори. Регенерира всички клетки в организма и дори в мозъка. Намалява биологичното стареене (1 години на 9 месеца).

ВАЖНО: ПХД АНТИКАНЦЕР МЕДАЛЬОНЪТ НЕ Е БИЖУ И НЕМОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА ОТ ДРУГИ ХОРА, ТЪЙ КАТО Е НА ОСНОВА КРИСТАЛИ И Е ЛИЧЕН ЗАЩИТНИК. ХОРА КОИТО ИМАТ ПЕЙСМЕЙКЪР НЕ МОГАТ ДА ГО ИЗПОЛЗВАТ. При голям дисбаланс на тялото медальонът може да промени външно структората си , но не и действието си.

Състав: Състои се от метални кристали: цинк, мед и никел

Начин на употреба: ПХД Антиканцер личен защитник се носи като медальон около врата на нивото на сърцето. Страната с лабиринта се носи насочена на вън а също може да бъде отвътре под дрехата. Вечер ПХД Антиканцер личен защитник, може да се постави в леглото под чаршафа в долната част на тялото с лабиринта насочен към пода.

ПХД Антиканцер личен защитник се изпразва един път на ден:
a.) държите го с ръка под силна струя студена вода за 3 минути.
b.) поставете го на слънце за 30 минути с лабиринта насочен към слънцето.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.