ПХД ЕДНОСТРАНЕН МЕДАЛЬОН (МЛЗ)

150,00 лв.

Той е личен защитник, който ни защитава от всички електромагнитни излъчвания:

• подпочвени води
• нарушени земени магнетни полета
• Глобални мрежи – Хартман и Кюри
• Eлектромагнитни излъчвания, които идват от: електропроводи, подстанции, травопостове, антени, електрически уреди и др.

Налично

Описание

ПХД МИНЕРАЛЕН ЛИЧЕН ЗАЩИТНИК има три основни функции.

Той е личен защитник, който ни защитава от всички електромагнитни излъчвания:
• подпочвени води
• нарушени земени магнетни полета
• Глобални мрежи – Хартман и Кюри
• Eлектромагнитни излъчвания, които идват от: електропроводи, подстанции, травопостове, антени, електрически уреди и др.

Също така, той увеличава био-енергийният баланс в организма. В допълнение към тези две функции, опитът на хиляди потребители е показал, че ПХД Минерален личен защитник:
Повишава: работоспособността, енергията, имунитета, кръвообръщението, спокойствието.
Намалява: умората, лошото настроение, болестно състояние…
Повишава Биоенергията, която стимулира метаболизма, имунитета, работата на сърцето и нервната система

ПХД МИНЕРАЛЕН ЛИЧЕН ЗАЩИТНИК е направен от метална сплав със състав: цинк, калай, мед, хром, селен, сребро и кобалт и е източник на микроелементи, които са необходими за работата на тялото, те навлизат през кожата както е нормално. Следователно участва в лечението, възпрепятства образуването на ангина, възпаления, алергии, екзема и кожни заболявания. Ето защо, ако повърхността на медальона се промени е започнало излъчване на микроелементи, необходими на Вашето тяло.
ПХД Минерален личен защитник в първите дни на носене може да предизвика значителни промени, защото тялoтo се връща към нормалното състояние. Това най-вече се усеща в главата. Може да усетите чуство на замайване, което отминава за няколко дни. След това не се усеща нищо, но той работи.
Не причинява странични ефекти, не пречи на терапия с лекарства. Има неограничен срок на трайност, докато физически не се унищожи.

ВАЖНО: ПХД МЛЗ МЕДАЛЬОНЪТ НЕ Е БИЖУ И НЕМОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА ОТ ДРУГИ ХОРА, ТЪЙ КАТО Е НА ОСНОВА КРИСТАЛИ И Е ЛИЧЕН ЗАЩИТНИК. ХОРА КОИТО ИМАТ ПЕЙСМЕЙКЪР НЕ МОГАТ ДА ГО ИЗПОЛЗВАТ. При голям дисбаланс на тялото медальонът може да промени външно структората си , но не и действието си.

Състав: Състои се от метални кристали: цинк, мед и никел
Начин на употреба: ПХД Минерален личен защитник се носи като медальон около врата на нивото на сърцето. Страната с лабиринта се носи насочена на вън а също може да бъде отвътре под дрехата. Вечер ПХД Минерален личен защитник, може да се постави в леглото под чершафа в долната част на тялото с лабиринта насочен към пода.

ПХД Минерален личен защитник се изпразва един път на ден:
a.) държите го с ръка под силна струя студена вода за 3 минути.
b.) поставете го на слънце за 30 минути с лабиринта насочен към слънцето.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.