ПХД КОМБУЧА ЕКСТРАКТ

90,00 лв.

10 ПРИЧИНИ ЗАЩО PXD KOMBUCHA ЕКСТРАКТ???

1.) лесена за употреба
2.) няма срок на годност – има неограничен срок на валидност
3.) има сертифицирано изследване за нейното съдържание и чистота
4.) 100 % естествен продукт, без добавки, без изкуствени оцветители и всякакъв вид добавена химия
5.) може да бъде използвана от всеки болен и здрав човек, като профилактика, много добра за спортисти, бременни жени, стари и млади хора
6.) може да се използва навсякъде
7.) няма противопоказания
8.) за някои болки резултатът е почти мигновен
9.) лесно преносима, лесно използваема
10.) добра продажна цена

Налично

Описание

ОТКРИЙТЕ ЕЛИКСИРА НА ЗДРАВЕ

Търсенето на източника на здравето и живата сила може да започне само в природата. От хиляди години, хората по целия свят са търсили магическа напитка, която да разкрие тайната на постоянно здраве. Днес тази тайна е известна като ПХД KOMBUCHA ЕКСТРАКТ, който осигурява добро здраве и жива сила.

Този екстракт е направен от японски чай от гъби – Kombucha. В старите времена kombucha е привилегия на Кралското семейство. Японският император дава на китайският император kombucha като ценен подарък. Подаръкът получава много високо внимание от китайският император , защото усеща благоприятният ефект на kombucha. Китайският

По този начин добре пазената тайна за гъбата kombucha е разкрита на целия азиатски континент и по-късно в целия свят. Какво е важно да знаем за състава на kombucha течността, това са няколко фактора:
* Добър bioculture (Мая) * чиста изворна вода * захар * зелен или черен чай

МНОГО ВАЖНО
Купата, в която се отглеждат гъбите трябва да бъде широка, така гъбите ще бъдат голями и течността плитко, за максимално използване на захарта и активните съставки в чай. Съхранението в буркан не е препоръчително, защото гъбата е малка, а течността дълбоко и така не се използват максимално изброените съставки.
Трябва да се поддържат добри условия, в които се съхранява kombucha – трябва да има постоянна температура, да няма електрически устройства и максимална хигиена.

СЪСТАВКИ
Kombucha течността е симбиотично единство на различни дрожди, ферменти, ензими и други микроорганизми, чиято връзка е различена в зависимост от начина и състоянието в което се съхранява. Ако правилно се отглежда kombucha, се произвеждат съставки на ферментация, които са много полезни за човешкия организъм.
PXD KOMBUCHA ЕКСТРАКТ е 20 пъти по-силен от Kombucha течност. Също така много пъти по-бързо работи от Kombucha течност. За един ден човек може да изпие целия буркан от екстракта, но 20 l разредена течност е невъзможно да се изпие. PXD Kombucha екстракт съдържа L-млечна киселина, която се приема като едно от най-успешните противоракови вещества. Също така опита на стотици хиляди потребителите показва, че този продукт почиства кръвта, черния дроб и регенерира тъканите в тялото. Този продукт е пълен с B-комплекс витамини.
Опита на стотици хиляди хора по света, потвърди, че PXD Kombucha екстракт регенерира и почиства черния дроб, белите дробове, бъбреците и червата, помага за възпроизвеждане на нова кръв, регулира кръвното налягане и нивото на холестерола и триглицеридите в кръвта, повишава еластичността на артериите и вените (тромбоза), предотвратява мускулни крампи, топи камъни в жлъчката и бъбреците, подобрява микроциркулацията, силно anticancerogenic вещество, регулира работата на простатата, връща естественият цвят на косата, промива гнойни рани, косата и краката.
Спортисти наричат PXD KOMBUCHA ЕКСТРАКТ енергийна бомба, защото само след 15 мин, на потребление, тялото получава много енергия, за бърза детоксикация. PXD KOMBUCHA ЕКСТРАКТ подобрява циркулацията на кръвта в muscels и с редовна употреба и фитнес, увеличава качеството на мускулна маса, без употреба на стероиди.

Употреба: За превантивна употреба, по – две-три лъжици кафе дневно са достатъчни. Препоръчително е да се приема половин час преди харанене PXD Kombucha екстракт,да не се пият никакви течности, половин час след употребата. Препоръчва се също, когато PXD Kombucha екстракт се използва при екстремни заболявания да се взема най-малко по 3 чаени лъжички до един цял буркан на PXD Kombucha екстракт на ден.

<span=“font-weight: bold;“=““>Диабетици трябва да пият PXD Kombucha екстракт по следния начин: една кафена лъжица се поставя в 2 l студена вода и така течноста се пие през целия ден. Това се прави, в първите 3 дни.
След това в следващите 3 дни, две кафени лъжици са поставени в 2 l вода и се пие през целия ден. Следващите 3 дни 3 кафе лъжици са поставят в 2 l и се пият през целия ден.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.