ПХД МОБИЧИП

60,00 лв.

Предимствата за употребата на ПХД Мобичип са разнообразни:

1. Лесен за употреба
2. Няма срок на годност – Има неограничен срок на годност
3. Има удостоверения от валидна институция – Беше изпитан върху хора и IGEF застава зад изследването в случай на съдебно действие срещу продукта (IGEF е една от първите институции, която спечели дело срещу компания за мобилни телефони http://www.mapcruzin.com/news/cell071001a.htm)
4. Може да бъде преместен от мобилен телефон на мобилен телефон
5. Тежи 4 гр.
6. Не се нуждае от никакъв сервиз
7. Не може да бъде счупен
8. Не променя честотата на работа на мобилния телефон
9. Не намалява енергията за работа на мобилния телефон
10. Работи върху всякакъв вид мобилни телефони
11. Не пречи на други машини в обкръжението да работят
12. Безопасен е за употреба
13. Само един е достатъчен, не повече
14. Чудесна продажна цена
15. Може да бъде използван и за електромагнитното излъчване на лап топ, телевизор, компютър, безжичен рутер…
16. Може да бъде поставен върху мобилния телефон или вътре в мобилния телефон без вреда.

Налично

Етикети: ,

Описание

Наслаждавайте се на вашите телефонни разговори напълно защитени

„Споделете вашите моменти и спомени с вашите най-близки. Направете вашите телефонни разговори истинско удоволствие. С ПХД МОБИЧИП любимите ви дълги телефонни разговори с вашите приятели и семейство могат да продължат много по-дълго, без да се притеснявате за вредните влияния върху вашето здраве.“

ПХД МОБИЧИПЪТ е карта за мобилни телефони, която неутрализира вредното електромагнитно излъчване. 2 000 000 души ще страдат от рак, заради мобилните телефони към 2020 !!!!! Имате ли мобилен телефон? Употребата на мобилен телефон има отрицателни влияния върху човешкото тяло, особено върху мозъка. Употребата на мобилни телефони не е по-малко вредна от цигарите и алкохола за бременни жени и деца, който го използва най-малко три пъти на ден. Електромагнитното излъчване може да доведе до трайни последици.

Как работи ПХД Мобичип:
Мобилните телефони влияят ли на вашето здраве? За дълъг период от време хората са се опитвали да намерят отговор на подобни въпроси. Изследването на групата IEGMP (група от независими експерти за мобилни телефони) във Великобритания, под заглавие „Мобилните телефони и здравето“, показва интересни резултати. Можем да видим, че е налице действителен страх от употребата на мобилни телефони с тежки последици. Вредно е особено за децата, защото мозъкът им все още се развива и продължителното излагане на електромагнитно излъчване може да доведе до трайни последици.

<span=“font-weight: bold;“=““>Анализът от проучването показа, че мобилните телефони стимулират или причиняват:
● мозъчен тумор
● високо кръвно налягане
● загуба на краткосрочната памет
● увреждане на имунната система.

Тези проблеми се появяват, защото:
● мобилните телефони излъчват нискочестотни електромагнитни вълни
● тези вълни доставят топлина и облъчване
● тази топлина има честота на излъчване на вълните, която причинява проблеми с работата на мозъка

Този неутрализатор на вредното излъчване на мобилния и безжичния телефон функционира на принципа на промяна на полярността, благодарение на металните кристали вградени в гравираните пътеки (специална форма) на трептящия кръг на антената. Променяйки поляритета, излъчването губи вредното си въздействие върху човешките клетки, които са положително заредени, обратно на източника на излъчване, който е отрицателно зареден. Междувременно обхвата и работата на мобилния телефон не са променени.
Чрез използването на мобилния телефон със силно електромагнитно излъчване, влияем на мозъчните клетки, капиляри, ушите, очите, носа, гърлото, както и на хипофизата, епифиза и щитовидната жлеза.

Хората не усещат последиците в същия момент, но след известен период от време, се появяват много здравословни проблеми:
● чести главоболия, мигрени, световъртеж, умора
● увеличаване на забравянията и краткотрайна загуба на памет
● възпаление на ухото и затруднения в слуха
● офталмологични проблеми, сълзящи очи, оптически промени
● настинки, алергии, синузити
● проблеми с гърлото и честа кашлица
● намаляване на концентрацията
● намаляване на мозъчната енергия и други органи

Използването на мобилни телефони само два или три пъти на ден е достатъчно, за да се повиши риска от евентуални затруднения с поведение, емоции и взаимоотношения за вашите бебета по времето, когато те достигнат училищна възраст. И вероятността е дори по-голяма, ако децата използват телефоните преди да навършат седем години.
Това проучване, първо по рода си, е взето от най-добрите учени. Те проследили предупрежденията на официалния руски орган за предпазване от облъчване срещу използването на мобилни телефони от бременни жени и деца, и вярват, че опасността, която излъчването поражда, „не е много по-ниска в сравнение с риска за здравето на децата от тютюн или алкохол“.

ПХД МОБИЧИП е сертифициран и препоръчан от Международното общество за електросмог- изследване IGEF (Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung) в Германия.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.