Често задавани въпроси

Съвсем нормално е, че когато сте прочели за възможността ПХДС Интернешанъл ООД, у Вас са се породили много въпроси. Вие имате свой живот, свой път, свои знания, своя професия, свои планове и мечти, а това не е влизало в тях. Настоятелно Ви съветваме да не подценявате тази възможност! От опита си знаем, че именно Вие, с Вашата заетост и положение, можете да използвате много от това! Защото тук наистина има една или няколко възможности за всеки! Имаме голямо количество информация, примери, факти и доказателства, че това наистина е възможно и достъпно! Част от тях са в този сайт. Живеем в 21-ви век и най-скъпата стока наистина е информацията! Всички въпроси имат сериозни и аргументирани отговори, които могат изцяло да променят това в живота Ви, което не ви харесва напълно – липсата на време, или липсата на достатъчно пари, или липсата на свобода, много нерви и напрежение, или недостатъчно здраве…

Ето и отговорите на най-често задаваните въпроси, изказвани мнения и възражения:

Защо да използваме продуктите на ПХДС Интернешанъл ООД?

Защото са уникални и нямат аналог до сега!

И след като те са най-достъпното средство да оцелеем в този свят на отрови, стрес и същевременно непълноценно хранене. Истината е може би силна за Вас, но тя е – който не употребява такива продукти, не му е мил животът! Доказателства – хиляди и те са около Вас! Да, ако човек проумее, че трябва да ползва такива продукти, естествено възниква въпросът кои да избере. Нужни са обективни, сериозни критерии. Ето някои от тях:

Създадени са от Научен екип на специалити от Балканите – геолози, инженери, радиестезисти, професори по енергетика, магистри по органична химия. Това ни дава абсолютна сигурност и гаранция, че това, което ползваме ние и семействата ни, е сигурно, безвредно и висококачествено. Продуктите са , на основата на метални кристали и всички смесени заедно изграждат сплав, която в такова съотношение, нанесена под формата на тибетски лабиринт и активирана с магнитно покритие отдолу имат свойството да излъчват енергия, която прави енергиен баланс в тялото ни. Има две съществени предимства на тези продукти пред всички други. Първото и най – революционно нещо е нано-чип технологията. Така направената смес – сплав от метали в Тибетският лабиринт има същите свойства на излъчване на енергия, вместо да се използва който и да е друг естествен кристал и действието и е уникално върху цялото тяло и върху всички енергийни центрове. И второто, така наречено лечебно свойство на тази конструкция е изпитано и установено от BION – Институт за БИОЕЛЕКТРОМАГНЕТИЗЪМ И НОВА БИОЛОГИЯ. Така, че сместа / сплавта от метални кристали има свойството да отстранява определени проблеми в тялото, както и всеки отделен кристал. Няма друга толкова щадяща технология. Това е уникален случай и ние го препоръчваме и на Вас. Всичко описано отговаря и на въпроси от типа на “има ли привикване, няма ли някакви вредни вещества в продуктите” и др. подобни. Да се очисти организмът от токсините и шлаките на клетъчно ниво, да се защитят клетките от ежедневното разрушително действие на свободните радикали, да се нахранят добре клетките и да се нормализира имунната система и обмяната, е много важен оздравителен фактор за всеки човек, независимо здрав ли е или болен и считаме, че продуктите на ПХДС Интернешанъл ООД най-добре правят това (това твърди и един известен български лекар / кардиолог – Доктор Румен Стоилов / може да го чуете във видеоматериалите в този сайт. Те фактически ликвидират причините, водещи до болестите, действието им е върху всички клетки, т.е. е комплексно върху целия организъм, т.е. повлияват благоприятно всички органи и системи. Като добавим, че кристалите имат изразен лечебен ефект, уникалната нанотехнология и производствения стандарт на продуктите, си обясняваме как за вече над 14 години са получени огромен брой здравни резултати от употребата на тези продукти! При всеки човек се получават здравни ефекти, но в различна степен, скорост и последователност – зависи от възрастта и състоянието, количеството продукти и продължителността на употреба. Те не са “панацея”, но правейки описаното, помагат на организма да се справи с всеки проблем. “Панацея” е самият организъм, но за да се прояви като такъв, нужно е да му помогнем. Това правят продуктите на ПХДС Интернешанъл ООД.

Баба ни не е използвала такива продукти, а живя до сто години.

Убедени сме, че е така! Баба Ви няма как да е ползвала такива продукти, защото тогава не е имало такива. Въпросът е защо тогава не е имало, а сега има? Защо сега хиляди фирми произвеждат подобни алтернативни продукти и хранителни добавки, а тогава – не? Основната причина е в необходимостта! Тогава не е имало необходимост, сега има. Защо? Защото тогава не е имало (или са били малко) атомни електроцентрали, ядрени опити, войни с химическо и бактериологично оръжие, озонова дупка, хиляди бълващи отровни газове автомобили, огромни градове със задръстени от коли улици, отровена атмосфера, отровени водоизточници и почви, на които растат бедни на витамини и минерали растения, плодове и зеленчуци, които се берат недозрели, съхраняват се и се транспортират дни и седмици, поддържат се с консерванти, храна на крак, несъдържаща нищо ценно, месо от животни, тъпкани с антибиотици, хормони и др., рафинирани храни, лишени от най-ценните си съставки, пълни с консерванти, оцветители, овкусители, ароматизанти и др. вредни съставки, генно-модифицирани храни, мощна агресия от информация, реклама, бързане за работа, скандали с изнервени хора и началници, необходимост от светкавична реакция във всеки миг, промяна в обстоятелства и събития, убийства, грабежи, катастрофи, болести, смърт ежедневно около нас…
В цивилизованите страни отдавна знаят това и затова в Япония такива продукти употребяват ежедневно почти всички, в САЩ – 80 %, в Западна Европа – 50 %, а у нас – само 1-2 %. Изводите си правете сами, като видите статистиката на болестите и тяхното подмладяване у нас – 100 души дневно – рак, всяко 5-то дете – с високо кръвно налягане, всяко второ – с алергия, 2 милиона хипертоници, 800 хиляди диабетици, инсулти, инфаркти,…да продължаваме ли? Ние използваме тези продукти ежедневно, Вие решавате за себе си!

Това е чудесно! Поздравяваме Ви! Имате шанс никога да не ползвате лекарства. И този шанс Ви дават продуктите на ПХДС Интернешанъл ООД! Тези продукти са много по-различни от лекарствата! Ние наричаме Нанотехнологията “необходимо добро”, а лекарствата – “необходимо зло”. Ще поясним.
Факторите, които описахме по-горе, бавно, ситемно и неспирно увреждат здравето ни. Появяват се различни симптоми: боли ни глава, уморяваме се, не спим добре, раздразнителни сме, проявяваме някакви алергии, боледуваме често, качва се кръвната ни захар, повишава се кръвното ни налягане, появяват се проблеми в сърдечно-съдовата система, които понякога водят до инфаркти и инсулти, на над 100 души дневно у нас им откриват рак, ставни, кожни, нервни проблеми, болести на храносмилателната система и т.н. Заболяването се проявява, когато много от клетките на даден орган са увредени. Това не става за един ден. Преди това ние сме чувствали леки сигнали, но не сме им обръщали внимание. Какво правим ние в тези случаи? Отиваме на лекар! Лекарят ни назначава изследвания, предписва ни лекарства. Т.е. лекарствата са средства, които се ползват чак когато болестта е факт!
Коренно различно е мястото на Нанотехнологията с металните кристали в тази последователност от събития! Те се ползват, за да не се превръща здравето ни в болест, за да сме защитени, очистени, балансирани, бронирани срещу отровите и стреса. Затова създателите на ПХД Систем продуктите препоръчват ежедневната им употреба. За да сме максимално защитени , за да се спрат болестните процеси, при всеки следващ цикъл на деление на клетките да се раждат все по-здрави клетки и така постепенно процесът на разболяване да се върне назад. Това при всеки човек е много различно, защото до различна степен е стигнал процесът. Необходимо е време и по-голям брой продукти! Ето го основното място на ПХДС Интернешанъл ООД – поддържане на здравето в описания смисъл – мощно, съвременно, високоефективно, предпазване от разболяващите фактори, очистване, защита и нахранване на клетките, постепенно раждане на по-здрави клетки и постепенно оздравяване.

Такива продукти са много скъпи

Ако се говори сериозно, понятието “скъпо” е много условно. Дадена стока, от дадено качество, с дадена технология, има съответна цена. Не може да се сравнява “Трабант” с “Мерцедес”. Ако коли от класа на Трабант струват примерно 1000 лв., а от класа на Мерцедес – 50000 долара, скъпа ли е кола от класа на Мерцедес, която струва 30000 долара? Ние мислим, че е много евтина! Същото е и с продуктите. Ако примерно за 1000 лева, дадени за половин година, човек спре лекарствата си за високо кръвно налягане или депресии (това е реален факт за живи хора!), спре да стои пред лекарски кабинети като нас, и изключи това рисково заболяване от живота си, това скъпо ли е? Много хиляди резултати за 14 години, Научен екип от специалисти, висок производствен стандарт, най-щадяща и ефективна технология, клинични изпитания и т.н. си струват парите!
Освен това – Ние можем да Ви научим как да ползвате продуктите на изключително изгодна цена (дори на практика срещу нула (0) лева).

Нямам време/Страшно съм зает

Естествено, че днес всеки нормален и деен човек е много зает. Не случайно казваме, че динамиката на живот е бясна и нечовешка и е един от увреждащите ни фактори. Ние също бяхме напълно заети, когато започнахме. Всъщност въпросът е искате ли да продължавате да не зависите от себе си, а от обстоятелствата, или искате да станете истински независим и свободен човек? Не искаме в никой случай да Ви засегнеме, говорим така директно, за да Ви бъдем от максимална полза. Може да сте дори Президент, или собственик на голяма фирма, но не сте ли в плен на задълженията си? Щом сте толкова “зает”, вероятно има нещо, което мислите, че “не зависи от Вас”…Тук при нас има възможности и за Вас! Най-логичната за заетите хора възможност е: почнете да ползвате продуктите като клиенти. Тогава ще имате повече тонус, енергия, работоспособност, ще намалят нервите Ви и ще печелите повече в работата си! Ако наистина пълноценно ползвате времето си, вероятно водите напрегнат живот и имате силна нужда от продуктите на ПХДС Интернешанъл ООД за подкрепа и в същото време печелите достатъчно, за да можете да си позволите да подсигурявате здравето си с 5-6 лв., дори 10 лв. на ден. Ако тази сума е голяма за Вас, може да отделяте и само по 2-3 лв., но тук у нас възниква естественият въпрос дали не “продавате“ много евтино времето си. Предлагаме Ви сериозно да се замислите, ако сте в тази категория! Времето не може да се върне. Също и здравето. Дали не изразходвате тези две безценни неща не по най-добрия начин? Може би трябва да отделите част от времето си и да го вложите така, че да Ви носи много повече пари за единица време? Това във ПХДС Интернешанъл ООД е възможно!

Започнете да правите малки крачки. А ако нямате нито пари, нито време, мислим, че спешно се нуждаете от промяна! Понякога животът е много суров и ни наказва жестоко за “проспаното” време и възможности.

Не го допускайте!

Можем да Ви помогнем! Свържете се с нас!

Това са само една малка част от отговорите на често задаваните въпроси и възражения… Станете член на екипа ни и ще научите още много.